Chat with us, powered by LiveChat

Om oss

Behöver du packa, skicka eller skydda en produkt? Då har du kommit rätt!

APak är ett av Sveriges äldsta och mest heltäckande emballage- och förpackningsföretag, med rötter 100 år tillbaka i tiden. Vi är ett familjeägt företag med omkring 70 medarbetare och du hittar oss på vårt huvudkontor i Mölndal strax utanför Göteborg, eller i Kjula, Eskilstuna. Vi tillhandahåller alla typer av förpackningar och emballage oavsett vilket material, vilken konstruktion eller kvalité som önskas. Vi erbjuder alltifrån de mest avancerade kundanpassade lösningarna till ett brett utbud av högkvalitativa standardprodukter och dessutom en välsorterad och modern webshop. Vi arbetar med alla tillgängliga produkter och material såsom exempelvis wellpapp, kartong, VCI, plast, stötdämpande och kombinationer av dessa.

”Frågan är inte om vi löser problemet utan hur vi löser det!”
För att klara detta har vi lärt oss att lyssna. Vi har lärt oss att samarbeta med våra uppdragsgivare och vi har lärt oss att framtiden är en fantastisk kraft- och inspirationskälla, inte minst när den kopplas ihop med ett sekel av erfarenhet, fackkunskap och innovationsförmåga. Detta är bara tre av alla de egenskaper som särskiljer aPak från de flesta.

VÅRA Kärnvärden

Skydd

Vi skyddar inte bara våra kunders varor och produkter, utan även deras rykte, image och slutresultat.

Kunskap, innovation och engagemang

Vi använder vår kunskap och expertis för att utveckla innovativa lösningar på komplexa problem, samtidigt som vi hela tiden ökar våra kunders produktivitet, säkerhet och lönsamhet.

Helhet

Vi gör vårt allt för att vara den bästa helhetsleverantören av förpackning, logistik och utveckling som våra kunder kan hitta.

en anrik partner – sedan 1917

APak är ett av Sverige äldsta emballage- och förpackningsföretag, med rötter mer än 100 år tillbaka i tiden. Under resans gång har mycket förändrats, förnyats och bytts ut, men vårt mål om att erbjuda våra kunder den bästa tänkbara förpackningslösningen har förblivit det samma genom alla dessa år. Du kan läsa mer om vår anrika historia här.

En stabil partner

Med hösta kreditvärdighet, god lönsamhet och mer än 100 år i branschen är aPak en stabil och trygg partner. 

En Framtidspartner

Tillsammans med Stadsmissionen stöttar vi människor i utanförskap. Vi tar således ett aktivt samhällsansvar och vår målsättning är att göra ännu mer i framtiden, för de som behöver lite hjälp på traven.

en Certifierad parnter

APak är certifierade enligt ISO 9001:2015, som säkerställer att vi håller en genomgående hög kvalitet. Vårt nollfelsarbete kombinerat med ständiga förbättringar av vår verksamhet gör att du som kund alltid får högsta kvalitet i alla kontakter med oss.

Vårt miljöstyrningssystem är också certifierat enligt ISO 14001:2015 och vår miljöpolicy bygger på att våra produkter och vårt arbetssätt ska vara de miljömässigt bästa. Läs mer om vårt miljötänk här.

En grönare partner

För oss på aPak är ansvaret för vår omgivning en mycket viktig faktor i vårt dagliga arbete. Vi tror på ett långsiktigt och hållbart förhållningssätt till miljö, samhälle och människa. Vi ställer alltid höga krav på våra samarbetspartners och köper endast in material som producerats under bra villkor och vi ser dessutom alltid till att de följer vår Code of Conduct. Vi premierar alltid miljövänliga material, vi är nitiska med vår återvinning och för oss på aPak är förnyelsebar el är en självklarhet. Lika självklart som att den produceras under rätt förhållanden. Det är därför vi valt en leverantör som kan garantera att vår el produceras på bästa tänkbara sätt.Vårt gröna certifikat hittar ni här.

Läs mer om vårt miljöarbete här.

en allierad partner

APak ingår i KOBRA, en strategisk allians med några av de största oberoende förpackningsdistributörerna i Europa. 

  • 250 miljoner Euro i omsättning
  • 20 miljoner Euro i lagervärde 
  • 640 anställda 
  • 26 siter i euorpa

Handla direkt från vår webbutik!

Klicka nedan så kommer du vidare till vår E-butik. Om du kom från E-butiken så har du den öppen i ett annat fönster och då kan du bara stänga detta fönster.