Chat with us, powered by LiveChat

Kvalitet

På aPak arbetar vi efter Nollfelsprincipen, också kallad Zero defect! 

Denna princip bygger på en strävan efter att alltid göra saker och ting rätt redan första gången och vi lägger stor vikt vid varje medarbetares roll i vårt arbete mot noll fel. Skulle fel ändå uppstå ställer vi oss alltid frågan Varför? så många gånger som det krävs för att vi skall hitta grundorsaken till felet. Vi vet att när vi väl hittat ”the root cause” kan vi förändra saker från grunden och vara säkra på att vi ständigt blir bättre och bättre.

”På aPak arbetar vi efter Nollfelsprincipen, också kallat Zero defect”

REACH och RoHS deklarationer

Här kan du ladda ner våra REACH och RoHS deklarationer. Deklarationerna är på engelska, vänligen kontakta vår supply chain manager (anders.magnusson@apak.se) om ni önskar ta del av deklarationerna på svenska.

ISO-certifiering

APak är certifierade enligt ISO 9001:2015, som säkerställer att vi håller en genomgående hög kvalitet. Vårt nollfelsarbete kombinerat med ständiga förbättringar av vår verksamhet gör att du som kund alltid får högsta kvalitet i alla kontakter med oss.

Vårt miljöstyrningssystem är också certifierat enligt ISO 14001:2015 och vår miljöpolicy bygger på att våra produkter och vårt arbetssätt ska vara de miljömässigt bästa. Läs mer om vårt miljötänk här.

DINA PERSONUPPGIFTER ÄR I TRYGGA HÄNDER

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Det är därför vi är öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av din personliga information. Vi kommer aldrig att sälja dina personuppgifter och vi sparar enbart de uppgifter som krävs för att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster och erbjuda dig en så bra upplevelse av dem som möjligt. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Skydd

Skydd täcker inte bara in våra kunders varor och produkter, utan även deras rykte, image och slutresultat. Men för oss är innebörden av ordet större än så. För oss handlar skydd också om att ta hand om omgivningen och miljön på bästa möjliga sätt med respekt för dem i och omkring den. Läs mer.